Nabral odvahu, odhodil oblečenie a...: Thomas Kamenár sa ukázal, ako ho pán Boh stvoril!

Významnou postavou v obľúbenom seriáli Nový život je rozhodne aj Evald, ktorého stvárňuje herec Thomas Kamenár. Ten už v prvých častiach druhej série musel nabrať poriadnu dávku odvahy. Pred kamery sa totiž postavil úplne nahý!

Sympatický herec Thomas Kamenár stvárňuje v seriáli Nový život nepoučiteľného Evalda. Ten si už v prvej sérii prechádzal rôznymi viac či menej prekérnymi situáciami a inak to nebude ani v druhej sérii. Hneď v úvodných častiach musel herec nabrať poriadnu dávku odvahy, pretože sa postavil pred televízne kamery úplne nahý. Nebolo to však samoúčelné obnaženie. Evald sa vyzliekol preto, aby mohol svojej nevlastnej dcére stáť ako model pri kreslení. Lea sa totiž chce prihlásiť na umeleckú školu a spolu s prihláškou potrebovala zaslať ukážky svojej tvorby. Keďže nikto jej nechcel stáť ako model, podujal sa na to práve Evald. Keď v tej chvíli prišla domov Vanda, ťažko sa jej vysvetľovalo, čo to tam títo dvaja stvárajú. Napokon sa všetko vysvetlilo a kauza bola zažehnaná.

„Šniclovi“ sa v seriáli Nový život neustále lepí smola na päty a jeho najbližší sa pri ňom rozhodne nenudia. Rovnako to cíti aj jeho herecký predstaviteľ. „Je to psychologické dobrodružstvo… Keď si čítam scenáre, vždy som prekvapený, že čo im napadne napísať mu. Sranda je, že ten Evald je tak autentický, že to sa naozaj každému môže stať. Je to výzva, keď to hrám. Na jednej strane, jasné, že sa mu dejú úplne šialené veci, na druhej strane, každý deň sa stávajú ľuďom šialené veci. Taký je život,“ povedal Thomas Kamenár.

Sledujte seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!