Sukničkár Miro si so striedaním žien nedá pokoj: Odpadnete, koho bude baliť najnovšie!

Sympatický maturant a futbalista zo seriálu Nový život sa v prvej sérii nevedel udržať a hlava-nehlava balil jednu spolužiačku za druhou. Tentoraz sa však dostal na „iný level“ a trúfol si na oveľa staršiu ženu. O koho ide?

Futbalista a maturant Miro zo seriálu Nový život sa v prvej sérii snažil dať dokopy so svojráznou Leou. Keď však videl, že ona jeho zvodom len tak ľahko nepodľahne a ide jej o vážny vzťah a lásku, veľmi rýchlo presedlal na jej kamošku Danicu. Tá doňho bola celé roky tajne zamilovaná. Niet preto divu, že tá mu hneď dala to, čo od nej chcel. Ani to mu však nestačilo a balil ďalšie a ďalšie dievčatá. Táto charakterová (alebo skôr necharakterová) črta mu ostala aj v druhej sérii a svoje návnady hádže všade navôkol. „Má to v sebe ten chlapec, takže, tak ľahko sa toho asi nezbaví. Ale snaží sa byť aj lepší, nazvime to tak,“ povedal o Mirovi jeho predstaviteľ Tony Porucha. Tentoraz však dvihol latku a trúfol si na ženu z úplne inej „ligy“. Na rande totiž pozval svoju trénerku Noru, ktorá je o neho o desať rokov staršia. Tá ho ale veľmi rýchlo upratala.

Zaujímavosťou je, že trénerku Noru a futbalistu Mira stvárňujú herci Mamba Dasha a Tony Porucha, ktorí spolu už niekoľko rokov žijú v spoločnej domácnosti a vychovávajú synčeka Manola. Hoci obaja hrali v Novom živote už od prvej série, spoločne sa na pľaci ocitli až teraz. A rovno v takejto situácii. Nuž, nechajme sa prekvapiť, aké dejové linky si pre nich nachystali scenáristi a či napokon skončia ako pár aj v seriáli!

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!