Do Nového života prichádza nová postava: Z basy sa vráti skrotený búrlivák Rudo Kapusta!

V druhej sérii obľúbeného seriálu Nový život sa môžete tešiť aj na novú postavu a to na bývalého futbalistu Ruda Kapustu. Toho si zahral sympatický herec Ján Dobrík, ktorého diváci JOJky poznajú z viacerých zaujímavých projektov.

V najnovšej časti Nového života do deja vstúpi nová a veľmi zaujímavá postava postava. Je ňou bývalý futbalista Rudo Kapusta, ktorého práve pustili z väzenia. Urastený tmavovlasý fešák bol kedysi poriadny búrlivák. Venoval sa hazardu, bol agresívny a napožičiaval si kopec peňazí. Chládok“ ho však zmenil a na slobodu sa vrátil ako nový človek.

Novú postavu stvárňuje Ján Dobrík, ktorý je divákom JOJky známy zo seriálov Divoké kone či Som mama. Pri obsadzovaní herca do tejto úlohy mu zahralo do karát aj to, že počas pandémie radikálne zmenil imidž a podobne ako veľa známych mužov si nechal narásť bradu aj vlasy.Po poslednom odohratom predstavení v Žiline som si povedal, že si dám play off a nechám si bradu. To sa vlastne spája s týmto seriálom. Keď v JOJke chceli vidieť, moju aktuálnu vizáž, tak som poslal niečo podobné tomuto a oni povedali, že super! Že sa to naozaj hodí na toho týpka, ktorého tu idem robiť, takže, teraz je to brada a sú to vlasy,“ dodal s úsmevom. Ako sa mu podarilo stvárniť Ruda Kapustu a aký osud ho čaká?

Sledujte seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!