Veľké finále seriálu Slovania: Vyhrá Samova družina alebo zvíťazia Avari?

Bude to kto z koho! Pôjde o všetko. Avari stále chcú stoj čo stoj Samovu hlavu. Spoja sa preto s Radúzom a chcú zničiť Veľký stôl a zabiť ich úhlavného nepriateľa. Kto nakoniec vyhrá?

​Bohdan sa rozhodne ochrániť Veľký stôl pred Avarmi tradičným spôsobom – presídlením. Vlad s tým nesúhlasí. Nechce, aby sa ľudia sťahovali a vlastne porazenecky utekali, ale snaží sa obyvateľov burcovať, aby bojovali za svoju zem. Podarí sa mu presvedčiť miestnych Veľkého stola, aby sa postavili početnejšiemu a skúsenejšiemu súperovi?

Draha má plán, ako poraziť kagana, no nevie, či má dosť síl. Najmä keď bude ona a jej hradisko bojovať nielen s Avarmi, ale aj s Čaradom a Sokolovou minulosťou. Záverečný stret je neodvratný a bohovia sa tvária, že nebudú dvakrát milosrdní. Bude to boj kto z koho. Zvíťaziť však môže len jeden. Vyhrá dobro alebo zlo?

Legenda o láske, statočnosti a nenávisti

Príbeh zasadený do siedmeho storočia sleduje osudy obyvateľov Karpatskej kotliny v čase pred spojením slovanských kmeňov. Mladej bylinkárke Drahe vstúpi do života záhadný cudzinec, ktorého nájde dobitého počas slávnosti postrižín. Rozhodne sa mu pomôcť rozpomenúť na to, odkiaľ prišiel, a popri tom sama zistí mnohé o sebe. Kým sa však naučí, ako narábať so svojimi zvláštnymi schopnosťami, v susednom hradisku sa odohrá tragédia, ktorá obráti život miestnych ľudí naruby.

Nenechajte si ujsť veľké finále seriálu Slovania už dnes! Sledujte dve epizódy od 20:35 hod. na JOJke!