Wanda Hrycová si prešla na dovolenke peklom: Skončila v nemocnici!

Wanda Hrycová si spolu s rodinou dopriala zaslúžený oddych, no to, ako sa situácia na dovolenke v Taliansku vyvinula, by si nepredstavovala ani v najhoršom sne!

Wanda sa so svojimi fanúšikmi na Instagrame delí s mnohými zaujímavými momentmi v jej živote, no to, čo musela oznámiť počas dovolenky, by najradšej ani nezažila. Kvôli nečakaným komplikáciám skončila v rukách talianskych lekárov.

Wanda, spoločne s rodinou, trávili dovolenku v prázdninovom dome, ktorý sa nachádza v olivovom háji. A práve ten bol kameňom úrazu!  „Som komplet celá spuchnutá, horné dýchacie cesty úplne upchaté, nonstop mi tečie z nosa a keďže mi to steká na priedušky, mávam také záchvaty kašľa, že ľudia odo mňa bočia. A to všetko asi z olivovníkov,” prezradila producentka. Kým ju aj počas zhoršeného stavu neopúšťal humor, neskôr už Wanda priznala, že musela dokonca vyhľadať pomoc odborníkov, nakoľko bol jej stav skutočne vážny. „Teraz je mi už chvála bohu veselo, ale teda po ceste do nemocnice, keď mi postupne puchli všetky dýchacie cesty, mi veru do smiechu nebolo,“ dodala producentka. Našťastie sa Wande dostalo potrebnej pomoci a a dostavila sa aj úľava.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Wanda Adamik Hrycova (@wandahrycova)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Wanda Adamik Hrycova (@wandahrycova)