TOTO musíte počuť: Titulnú skladbu k novému seriálu Uhorčík nepustíte z hlavy!

Nový komediálny seriál Uhorčík so zbojníckou tematikou sa dostane na obrazovky televízie JOJ už naozaj čo nevidieť. Skráťte si čakanie na prvú epizódu tým, že si vypočujete titulnú skladbu, ktorá má rovnomenný názov – Uhorčík. Garantujeme vám, že už po prvom vypočutí ju nepustíte z hlavy!

Nový komediálny seriál Uhorčík je ľahká paródia na zbojnícke výčiny, v ktorej sa historické fakty rozchádzajú a zasa schádzajú s odrazom súčasnosti. Keď sa statoční zbojnícki hrdinovia odvážne pustia do boja za spravodlivosť pre poddaný ľud, ešte netušia, koľko tanca a zábavy ich na tej ceste, ktorá konca nemá, čaká. A samozrejme aj hudby, pretože tá je neodmysliteľnou súčasťou tohto seriálu. Dokazuje to aj titulná skladba, ktorú naspievala kapela Heľenine oči a volá sa Uhorčík. Vznikla veľmi spontánne a ako to už býva, práve neplánované veci sa vždy podaria najlepšie. „Ja sa poznám s Reném Štúrom už veľmi dlho, sme kamaráti. Chodievame spolu cvičiť a raz mi pri cvičení vravel, že plánuje nejaký seriál. Že ho začal písať a tak. Mne sa to zapáčilo a asi o tri dni som mu volal, že mám pre neho pesničku. Urobil som pesničku Uhorčík, ktorá je aj na našom albume,“ vysvetlil pre joj.sk frontman kapely Heľenine oči – Martin Mihalčín.

Talentovaný muzikant napokon stvárňuje aj jednu z hlavných postáv v seriáli Uhorčík a to aj napriek tomu, že sa venuje iného fachu. Nejako sa to zmotalo, že ma René zavolal, či nenatočíme prvý diel tak na skúšku, že ako to bude vyzerať. A potom sa to už nejako zamotalo a som tu,“ povedal so smiechom Martin, ktorý si zahral zbojníka Ilčíka.

O čom bude seriál Uhorčík?
Uhorčík je stále o krok vpred. Je pravou rukou zbojníckeho kapitána, ale zároveň „dievča pre všetko“. Dozerá na svojho vodcu a snaží sa mu vytvoriť imidž, aby sa zrodila ikona a vzor pre ďalšie generácie. Jánošík je ako stvorený na tento post a Uhorčík je v podstate moderný manažér, ktorý predbehol svoju dobu, ale ostáva nepochopený vlastnou zbojníckou družinou. Aj o tom bude nový komediálny seriál Uhorčík. V seriáli sú do deja výrazne zakomponované prvky folklóru. Seriál má ambíciu zastupovať viaceré regióny, o čom svedčí rôznorodosť ľudových krojov. Uhorčík je totiž určený pre všetkých Slovákov. Minulosť a súčasnosť sú v seriáli prepojené prostredníctvom satirických gagov, vďaka ktorým si každý z nás vie uvedomiť ako ľudia vnímali život kedysi a ako to je dnes. Okrem skvelých hereckých výkonov sa však v Uhorčíkovi môžete tešiť aj na množstvo výbornej hudby.

Sledujte komediálny seriál Uhorčík už v sobotu o 20:35 na JOJke!