Tomáš Bezdeda je v novom seriáli Uhorčík zmenený na nepoznanie: TOTO že je naozaj on?

V novom komediálnom seriáli Uhorčík si jednu z hlavných postáv zahrá aj muzikant Tomáš Bezdeda. Pre rodáka zo Žiliny je to prvá herecká skúsenosť a ako sám tvrdí, užíva si to plnými dúškami. K úlohe zbojníka patrí aj zbojnícky imidž a ten ho naozaj poriadne zmenil!

Už v sobotu odštartuje na obrazovkách JOJky nový komediálny seriál Uhorčík, ktorý je ľahkou paródiou na zbojnícke výčiny. Život zbojníka totiž rozhodne nie je ľahký. To nie je len rabovať a užívať si mediálnu slávu, ale aj trénovať kondičku, zbojnícke prepady a umelecký prejav. Popri tom všetkom musí zbojnícka družina dávať pozor aj na svojich úhlavných nepriateľov – na grófa Somlónyiho, na jeho poskoka – drába Csákyho či na konkurenčné zbojnícke družiny. Aby boli čo najúspešnejší, zostavili dokonalú družinu, ktorá je v súlade so všetkými právami Uhorskej únie.

Jednou z hlavných postáv v seriáli Uhorčík je aj mladý národne cítiaci folkový spevák Slotovčík, ktorý nevynechá ani jednu príležitosť na to, aby prejavil svoje umelecké sklony. Útočí svojím gitarovým sólom a jeho najobľúbenejšia pesnička je Krásne krásna. Niet preto divu, že túto postavu si zahral práve muzikant Tomáš Bezdeda. Pre rodáka zo Žiliny je to prvá veľká herecká skúsenosť. Bol som už hosťom aj v iných seriáloch, ale bolo to na pár sekúnd. Nikdy to nebola postava, že by som bol potrebný na viac dní. Takže, dá sa povedať, že toto je prvá väčšia herecká skúsenosť,“ vysvetlil predstaviteľ Slotovčíka. Pri hraní sa snaží najmä počúvať rady režiséra, ale aj skúsených hereckých kolegov. „Mňa to v prvom rade baví a nesnažím sa hrať. Snažím sa do toho vžiť a počúvať tých druhých. To mi aj René hovoril, že vždy musím počúvať a ten pocit sa navodí. Že nielen si v hlave opakovať svoj text a rýchlo to povedať. Snažím sa vžiť do tej atmosféry a užívať si to, lebo naozaj sme tu skvelá partia,“ zhodnotil Bezdeda.

Sledujte nový komediálny seriál Uhorčík už v sobotu o 20:35 na JOJke!