Tomu sa povie dokonalé maskovanie: Pozrite, ako vyzerajú herci z Uhorčíka v civile!

Už v sobotu odštartuje na obrazovkách JOJky nový komediálny seriál Uhorčík, ktorý je ľahkou paródiou na zbojnícke výčiny. Skôr než si pozriete prvú časť, pozrite sa, ako boli hlavní hrdinovia dokonale zamaskovaní. Neuveríte, ako vyzerajú v civile!

Nový komediálny seriál Uhorčík, ktorý je ľahkou paródiou na zbojnícke výčiny. Život zbojníka totiž rozhodne nie je ľahký. To nie je len rabovať a užívať si mediálnu slávu, ale aj trénovať kondičku, zbojnícke prepady a umelecký prejav. Popri tom všetkom musí zbojnícka družina dávať pozor aj na svojich úhlavných nepriateľov. Aby boli čo najúspešnejší, zostavili dokonalú družinu, ktorá je v súlade so všetkými právami Uhorskej únie. Nevynímajúc rasové, hendikepované, ba ani inak orientované menšiny. Sedem statočných v zložení Tomáš Uhorčík, Juraj Jánošík, Hrajnoha, Slotovčík, Ilčík, Hendikepčík a Rapčík sa vzoprelo osudu. Vzali do rúk valasky a vyrazili do hôr postaviť sa na stranu zbedačelého pospolitého ľudu!

Skôr než sa z hercov stali zbojníci, museli stráviť dlhý čas v maskérni a v kostymérni. A výsledkom je dokonalé maskovanie. Ako vyzerajú hlavní hrdinovia v civile? Pozrite si fotky v galérii:

Tagy: Uhorčík