Štúr a Malachovský sú nerozlučný herecký tandem: Pamätáte si ich ako Imreho a Gejzu?

Obľúbení herci nie sú len kolegovia, ale aj veľmi dobrí kamaráti. Je preto pochopiteľné, že im to spolu na nakrúcaní ide tak dobre. Diváci JOJky majú určite v živej pamäti duo Imre a Gejza zo seriálu Panelák. Po dlhom čase sa opäť spoločne postavili pred kameru v rámci seriálu Uhorčík a budú mať medzi sebou opäť zaujímavú interakciu.

Herci Sväťo Malachovský a René Štúr tvoria nerozlučný herecký tandem už naozaj dlhé roky. Účinkovali v skeč šou Haló, no srdcia divákov JOJky si získali predovšetkým ako robotníci Imre a Gejza v kultovom seriáli Panelák. Ich dialógy, jednotlivé scénky či tančeky sú skrátka nezabudnuteľné. A to až tak, že dodnes ich fanúšikovia spájajú s týmito postavami. „Funguje to dodnes. Strašne veľa ľudí mi hovorí o Paneláku, spomínajú na Imreho a Gejzu,“ povedal Malachovský pre joj.sk.

Sväťo a René však nie sú len kolegovia, ale aj veľmi dobrí priatelia. Rozumejú si, vedia sa spolu zasmiať a vždy sa radi stretnú. Niet preto divu, že spolu účinkujú aj v komediálnom seriáli Uhorčík. Kým Malachovský stvárňuje grófa Somlónyiho, Štúr je na opačnej strane barikády, pretože hrá zbojníka Tomáša Uhorčíka. „My sa s Renkom poznáme naozaj veľmi dlho, ani sa mi to nechce rátať, ale sú to dlhé roky. Možno nejakých 19-20 rokov. Toto je po dlhej dobe projekt, kde sa znovu spolu objavujeme pred kamerou. Je to príjemné s ním stáť po dlhej dobe pred kamerami,“ prezradil Sväťo.

Spoločne ich uvidíte už v sobotňajšej časti, no predtým si pripomeňte, ako im to spolu šlo v seriáli Panelák, keď hrali Imreho a Gejzu!

Sledujte komediálny seriál Uhorčík už v sobotu o 20:35 na JOJke!