Nová energická skladba k seriálu Uhorčík: Zbojnícky sen vám rozprúdi krv v žilách!

Komediálny seriál Uhorčík so zbojníckou tematikou je plný zábavy, tanca, ale aj hudby. Práve skvelé pesničky sú neodmysliteľnou súčasťou každej časti. Niet divu, veď zbojnícka družina bola kedysi Bojnickou umeleckou skupinou.

Nový komediálny seriál Uhorčík je ľahká paródia na zbojnícke výčiny, v ktorej sa historické fakty rozchádzajú a zasa schádzajú s odrazom súčasnosti. Neodmysliteľnou súčasťou tohto seriálu je hudba, ktorá vždy rozpumpuje poriadnu zábavu. Po mimoriadne úspešnej titulnej skladbe Uhorčík prichádza kapela Heľenine oči s druhým singlom, ktorý zložila pre tento seriál. Pieseň sa volá Zbojnícky sen a už na prvé počutie rozpumpuje krv v žilách. Zaspievali si v nej všetci členovia zbojníckej družiny a text opisuje každodenný život dobrého zbojníka.

K piesni vznikol aj výpravný videoklip, ktorý sa odohráva v základnom tábore Uhorčíkovskej družiny. Nakrúcal počas výroby seriálu v gazdovskej dedinke Abeland pri Lozorne minulé leto a okrem hlavných hereckých hviezd v ňom účinkujú desiatky tanečníkov, komparzistov, hudobníkov a muzikantov. Výsledkom je nadupaný klip s energickou melódiou a vtipným textom, ktoré sa vám zaručene dostanú pod kožu!

Sledujte komediálny seriál Uhorčík opäť v sobotu o 20:35 na JOJke!