Tomáš Bezdeda ako národne cítiaci zbojník Slotovčík: Jeho svojrázny prízvuk baví národ!

V novom komediálnom seriáli Uhorčík stvárňuje jednu z hlavných postáv aj muzikant Tomáš Bezdeda. Pre rodáka zo Žiliny je to prvá herecká skúsenosť a okrem imidžu hôrneho chlapca vyfasoval aj naozaj svojrázny prízvuk.

Jednou z hlavných postáv v seriáli Uhorčík je mladý národne cítiaci folkový spevák Slotovčík, ktorého si zahral muzikant Tomáš Bezdeda. Pre rodáka zo Žiliny je to prvá veľká herecká skúsenosť a okrem zmeneného imidžu mu tak nejako prischol aj, nazvime to, svojrázny prízvuk. Práve ten baví národ, keďže je nám všetkým akýsi povedomý. Samozrejme, úplnou náhodou. „Poznám to, mám to napočúvané z videí… René to asi počul niekde. Nehovorím, že to robím ideálne, ale robím to najlepšie, ako viem a ako mi to ide zvnútra, ako to cítim. René ma asi počul, zapáčilo sa mu to a povedal, že musím byť zbojník a musím byť Slotovčík. Takže, mi to tak nejak prischlo,“ skonštatoval Tomáš so smiechom.

Svojrázny prízvuk ide Tomášovi Bezdedovi naozaj skvele! Pozrite si to vo videu:

Slotovčík nevynechá ani jednu príležitosť na to, aby prejavil svoje umelecké sklony. Útočí svojím gitarovým sólom a jeho najobľúbenejšia pesnička je Krásne krásna. Je pôvodným majiteľom originálnej receptúry slovenskej tresky, ktorú mu dráb Csáky sprosto ukradol. Nielen preto ho z duše neznáša. Zároveň ho tak trochu akceptuje, pretože práve Csáky je najoddanejší fanúšik jeho hudby a spevu.

Sledujte komediálny seriál Uhorčík už zajtra o 20:35 na JOJke!