Premena Devy spanilej šokuje všetkých zbojníkov: Z jemnej víly sa vykľuje fúria!

V predošlej časti komediálneho seriálu Uhorčík sa do zbojníckeho tábora nasťahovala milá a jemná, no mĺkva Deva spanilá. Keď ju Hrajnoha doviedol, ani len netušil, čo v nej drieme!

Keď prišla Deva spanilá ruka v ruke s Hrajnohom do zbojníckeho zábora, ani slovka nepreriekla, lebo sa bála. Mala extrémne nízke sebavedomie a tak mlčala. Mocnému chlapovi sa to nepáčilo a túžil, aby začala znovu rozprávať. Vybral sa s ňou za Brigitou a poprosil ju, aby ju svojimi čarami a zázračnými odvarmi zbavila mĺkvosti. Uhorčíkova sestra veľmi dobre vedela, čo nastane, a tak sa ho spýtala, či si je istý, že chce, aby začala hovoriť. Keď ju Hrajnoha ubezpečil, že to naozaj chce, Brigita sa pustila do práce. Deve spanilej darovala kríček sebavedomníček a sľúbila jej, že keď sa oň bude s láskou starať a zalievať ho, s prvými kvietkami rozkvitne aj jej sebavedomie.

Lenže, nikto netušil, že s éterickej víly sa šmahom ruky stane panovačná fúria. Deva zaviedla v zbojníckom tábore mnohé zmeny a dokonca sa chcela ujať aj mešca s peniazmi. Kolotoč zmien a noviniek v tábore sa roztočil ako ruská ruleta. S jediným rozdielom, že Deva mala vždy nabité. Pomaly sa začala rozbiehať a tichá jemná dievčinka sa zmenila na poriadnu xantipu. Všetko mala diabolsky premyslené, no stále si držala dekórum nepoškvrnenej madony. So zbojníkmi kývala ako sa jej páčilo a využívala na to všetky zbrane – sladký hlások, žmurkanie, krik a keď to nezabralo, vytiahla najtvrdší kaliber – slzy. Jedného dňa Uhorčíkovi dôjde trpezlivosť a buchne po stole. Vyštve Devu spanilú z tábora alebo ho práve ona v družine nahradí?

Sledujte komediálny seriál Uhorčík už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Uhorčík