Karin Haydu radikálne zmenila svoj imidž: Z jej nového sexi výzoru vám padne sánka!

Sympatická herečka je typická svojim neprehliadnuteľným imidžom. Vždy je dokonale nahodená, zvodná a upravená. Jej štýl je skrátka jej vizitkou. O to viac vás prekvapí jej nový, radikálne zmenený výzor!

Karin Haydu bez pochýb patrí medzi najkrajšie herečky slovenského šoubiznisu a pôvabu má naozaj na rozdávanie. Je známa tým, že na každom spoločenskom podujatí vyzerá výborne. Vždy je dokonale upravená, štýlovo nahodená a nesmierne sexi. Niet divu, že na seba vždy púta pohľady prítomných mužov, ale aj žien. Kým páni ju obdivujú, dámy jej môžu len ticho závidieť. Dlhé roky je verná svojmu neprehliadnuteľnému imidžu, ktorý je doslova jej vizitkou. Preto mnohých prekvapí jej radikálne zmenený výzor.

Úplne nový účes, iné líčenie a zvodné dobové oblečenie si však vyskúšala len pred televíznymi kamerami. Od tvorcov komediálneho seriálu Uhorčík dostala ponuku zahrať si Somlónyiho grófsku dcérenku a tmavovláska túto výzvu prijala. Treba povedať, že pompézne šaty na historický spôsob ako aj dobový účes jej nesmierne svedčia a Karin hravo zapadla do koloritu seriálu. Keď ju zbojníci zbadali, ledva lapali po dychu a my sa im ani nečudujeme. Čo poviete?

Sledujte komediálny seriál Uhorčík už dnes o 20:35 na JOJke!