Hendykepčík prezradil svoje zbojnícke tajomstvo: TAKÁTO je pravda o jeho drevenej nohe!

Stabilným členom zbojníckej družiny pod vedením Tomáša Uhorčíka je aj svojrázny a mĺkvy čudák Hendykepčík. Je to bojovník, ktorý je na bojisku vždy prvý a posledný odchádza, aj keď má drevenú nohu. Nuž, a práve tajomstvo, ktoré sa jej týka, konečne vyplávalo na povrch!

Zbojníka Hendykepčíka, ktorý ma imidž zabijaka, no v skutočnosti je dobrou dušou, stvárňuje v komediálnom seriáli Uhorčík sympatický Roman Kovačovič. Ten sa k úlohe svojrázneho mĺkveho chlapíka dostal úplnou náhodou. Podobne ako predstaviteľ Rapčíka totiž pracuje ako ITčkar.Mňa našiel Miško Židzík. My sa poznáme nejaký čas a povedal mi, že robí tento projekt. Spýtal sa ma, či nechcem ísť robiť nejaký komparz ako zbojník. Povedal som, že áno a na druhý deň prišiel s víziou Hendykepčíka. Tak sa to nejako zmenilo z komparzu na menšiu rolu,“ vysvetlil s úsmevom v reportáži pre Top Star.

Okrem strašidelného imidžu je neodmysliteľnou súčasťou Hendykepčíka jeho drevená noha. Veď koniec-koncov práve podľa nej dostal v zbojníckej družine svoju prezývku. Herecký predstaviteľ Roman má pochopiteľne obidve nohy a tak sa vynára otázka, ako sa pri nakrúcaní druhá končatina zamaskovala. Mal som ju vždy vzadu schovanú, priviazanú o pás a keď boli dlhšie scény, kde som mal hodinu takto tú nohu, tak to už bolo trošku náročné,“ prezradil so smiechom.

Hendikepčík – Roman Kovačovič Zdroj: TV JOJ

Sledujte komediálny seriál Uhorčík každú sobotu o 20:35 na JOJke!