René Štúr ukázal svoju rozkošnú princeznú: Aha, aké zlatíčko je jeho milovaná dcérka!

Sympatický herec aktuálne hviezdi v obľúbenom komediálnom seriáli Uhorčík. Hoci má s týmto projektom veľa práce, vždy si nájde čas aj na svoju milovanú rodinu – partnerku Zuzku a rozkošnú dcérku Améliu.

Predstaviteľ zbojníka Uhorčíka z rovnomenného komediálneho seriálu, René Štúr, sa stal otcom pred piatimi rokmi. S milovanou partnerkou Zuzkou sa im vtedy narodila dcérka Amélia, ktorá medzičasom vyrástla v rozkošnú princeznú. A hoci je ešte drobec, už teraz vie čo-to navymýšľať. Má päť rokov a má svoje vrtochy. Ale inak je veľmi empatická, veľmi milá a veľmi priateľská. Je to parťáčka. Snažím sa ju viesť aj k športu, tak sme sa učili korčuľovať, učili sme sa bicyklovať. Teraz budem rád, keď sa naučíme plávať,“ povedal René v reportáži pre Top star.

Obaja rodičia malej Amélie pracujú v umeleckej sfére a tak je na mieste otázka, či sa vydá v ich šľapajach. Aktuálne koníčky okatého zlatíčka naznačujú, že by to tak aj mohlo byť. „Chodíme na tanečnú. Rada tancuje, rada spieva. Do ničoho ju netlačíme a snažíme sa ju podporovať vo všetkom, čo má rada,“ zhodnotil seriálový Uhorčík.

FOTO malej Amélie nájdete v galérii:

Sledujte komediálny seriál Uhorčík každú sobotu o 20:35 na JOJke!