Návod, ako zaručene zbaliť švárneho zbojníka: Tipy od žiadostivých grófiek vás pobavia!

Grófky z komediálneho seriálu Uhorčík sú spokojné, že sú materiálne zaobstarané, no mnohým chýba láska. Tú hľadajú v náručiach udatných zbojníkov. Lenže pri balení hôrnych chlapcov treba vedieť, ako na to. Preto sa podelili so svojimi zaručenými tipmi!

Grófke Somlónyiovej chýba od grófa Somlónyiho láska a tak sa rozhodla, že ju bude hľadať v náručí švárnych zbojníkov. Keď sa osamote, len s kočišom, vybrala na lov, stretla grófku Angeliku, ktorá hneď pochopila, o čo jej ide. A tak ju zasvätila do tajov spolku s názvom Padoleb. Ide o hnutie, ktorého názov je skratkou slovného spojenia Parohami do lepšej budúcnosti. Je to Brigitou vymyslený, sociálne zameraný volebný program a zároveň svojský návod, ako potierať majetkové rozdiely, rodovú príslušnosť a kastovanie tej doby. Adresovaný, je hlavne odvrhnutým grófkam v zlatých klietkach, na ktoré samopašní páni veľkomožní, nemajú čas. A tak jednohlasne zvolená, prezidentka hnutia, Brigita, dala dohromady zoznam voľných zbojníkov, ktorých si môžu grófky uloviť a pomstiť sa svojim manželom.

Náplňou spolku je starostlivosť o potreby grófiek. Tie sa síce tešia, že sú zaobstarané. Vyhovuje im, že majú kaštiele, zámky a tituly, ale chýba im láska. Sú totiž stále samé a opustené. Chcú byť hýčkané, milované a pomilované. A práve od toho je tu Padoleb! Grófka Angelika však grófke Somlónyiovej okrem hnutia Padoleb povedala aj o tipoch, ktoré pri balení zbojníkov zaručene fungujú. Pri poľovačke musí mať grófka so sebou takzvanú vábičku. Najlepšie je, ak smrdí. Čím viac smrdí, tým viac to zbojníkov naláka. Údeniny, slanina, klobásy či tlačenky sú klasika, ktorá okamžite zaberá. Avšak absolútne najväčšou vábičkou sú pre nich Olomoucké syrečky. Tie ich prilákajú v sekunde. V prípade potreby môžu grófky použiť aj čvachtanku lubrikovú či sexuálne harašidy bez sacharidov a éčiek. S týmito vedomosťami sa grófke Somlónyi bude určite lepšie poľovať. Len čo na to povie Somlónyi…

Sledujte komediálny seriál Uhorčík každú sobotu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Uhorčík