Gabika Marcinková bude mať druhé dieťatko: Exkluzívny rozhovor o očakávanom bábätku!

Priletí k nim bocian! Obľúbená herečka a jej manžel a úspešný muzikant Martin Mihalčín majú o dôvod viac na úsmev. Gabika totiž nosí pod srdcom druhé dieťatko. Ako reagovala ich dcérka na to, že bude mať súrodenca a kedy sa bábätko narodí?

Sympatická herečka Gabika Marcinková a jej manžel Martin Mihalčín, ktorý je frontmanom kapely Heľenine oči a aktuálne hviezdi v seriáli Uhorčík ako zbojník Ilčík, spoločne vychovávajú rozkošnú dvojročnú dcérku Emku. Ich rodinka sa však čoskoro rozrastie, pretože Gabika nosí pod srdcom druhé dieťatko. V rozhovore pre joj.sk prezradila, že pocit počas druhého tehotenstva sa príliš nelíši od toho, ktorý mala, keď čakala Emku. Manželov len napĺňa obrovská radosť a šťastie. S tým rozdielom, že už trošku vieme, čo nás čaká. Zároveň sa ale pripravujeme na nové výzvy – ako zvládnuť napĺňať potreby dvoch detí naraz, v čom môže byť to druhé iné, ako budú spolu vychádzať... Ale to už budeme musieť riešiť počas cesty. Teraz sme radi, že sa nám to podarilo tak, ako sme chceli a Ema bude mať súrodenca,“ povedala Marcinková exkluzívne pre joj.sk.

Prvorodenej dcérke oznámili túto radostnú správu asi tak ako všetci rodičia a Emka sa na súrodenca už veľmi teší. „Úplná normálka – mamka má v brušku bábo. A samozrejme, že sa o tom rozprávame, ale myslím, že si ešte nevie predstaviť, čo všetko to bude obnášať. Takže sa zatiaľ teší s nami,“ vysvetlila Gabika. Pre joj.sk prezradila, že bábätko príde na svet začiatkom jari a hoci už slávni manželia poznajú jeho pohlavie, zatiaľ si to ešte chcú nechať pre seba.

Že očakávajú druhé dieťatko práve počas pandémie koronavírusu nevníma krásna herečka ako riziko či ako negatívum. Práve naopak! „Treba povedať, že pre ženy v umeleckých profesiách nie je lepšej chvíle na otehotnenie. Nič zásadné nám neujde. A navyše je vysoká pravdepodobnosť, že naši muži budú v tom čase s nami. To som trochu žartovala, ale naozaj sme si uvedomili, aké je šťastie mať v tomto období doma dieťa. Ideálne predškolského veku, lebo tam už nastávajú komplikácie iného charakteru. Ale malé dieťa vás doma privedie na iné myšlienky, ani nestíhate vnímať, že vonku zúri korona,“ dodala Gabika s úsmevom.

Budúcim dvojnásobným rodičom v mene celej redakcie blahoželáme a želáme veľa zdravia!