Tomáš Bezdeda naspieval romantický duet s mladučkou speváčkou: TOTO musíte počuť!

Obľúbený spevák a muzikant má tento týždeň o dôvod viac na úsmev Pred pár dňami totiž vydal novú pesničku s názvom Za 7 horami, ktorú naspieval s mladučkou speváčkou Anikou Iris. Romantický duet vás už po prvých tónoch a slovách prenesie do rozprávky a okamžite si vás získa!

Vznik novej skladby Za 7 horami bol pomerne netradičný. Sympatický spevák, ktorý aktuálne hviezdi v komediálnom seriáli Uhorčík, dostal do mailu text piesne. Ten pochádza z pera Michala Rybanského, ktorého poznajú diváci JOJky z nášho spravodajstva. Už dlhšie totiž plánoval vytvoriť hymnu či soundtrack k svojmu rozprávkovému festivalu „Za 7 horami“. Toto atraktívne podujatie má za sebou už niekoľko ročníkov a teší sa veľkej popularite, no chýbala mu čerešnička na torte. „Asi to bolo vnuknutie, ale v jeden večer sa mi zrazu celý text zjavil pred očami a nebolo už zložité dať ho dokopy. Ani vo sne mi však nenapadlo, že z niekoľkých slov môže vzniknúť niečo také pekné,“ povedal reportér o vzniku rozprávkovej piesne.

Slovo dalo slovo a Michalov text zhudobnil spevák Tomáš Bezdeda. Je to veľmi pekný text, ktorý si pýtal hudbu sám. Po chvíli som sa pristihol, že jeho verše si spievam a v priebehu niekoľkých minút bola melódia na svete. Pôvodne chcel Mišo, aby som skladbu naspieval sám, napokon sme sa však zhodli, že pieseň by bola krajšia ako duet s nežnejším pohlavím,“ vysvetlil spevák. Voľba padla na mladučkú, talentovanú speváčku ANIKU IRIS, ktorá len nedávno vstúpila do slovenských hudobných vôd debutom „Alive“. „Spievať s Tomášom v duete bola pre mňa výzva, o to viac, že v slovenčine som ešte nespievala – moja doterajšia tvorba je len v angličtine,“ upresnila Anika.

Hudobný podklad zaranžoval, nahral a zmixoval Richard Gužák v štúdiu RUNNER. Prevažná časť klipu sa nakrúcala na hrade Beckov, za plnej prevádzky s verejnosťou, takže účinkujúci aj celý štáb zažívali veľa úsmevných situácií a prestávok, najmä pre časté fotenie. O kameru, „heli“ zábery aj strih videa sa postaral Stanislav Gužák. V klipe sú tiež použité aj zábery z doterajších ročníkov festivalu „Za 7 horami“, ktoré atmosférou dopĺňajú vizuál tejto slovenskej „disneyovky“. Skladba je už na prvé počutie vysoko návyková a okamžite vás prenesie do rozprávky!

Sledujte komediálny seriál Uhorčík aj s Tomášom Bezdedom už dnes po Talente o 22:10 na JOJke!