Televízne premiéry najnovších kinohitov neprerušované reklamou: Štartuje JOJ Cinema!

Zaručene chcete vedieť viac.

JOJ Group sa tento rok rozhodla realizovať svoje plány a ambície v multikanálovej stratégii, keď v krátkom časovom slede pripravila vysielanie troch nových staníc. Od začiatku roka 2015 vysiela novú detskú stanicu RiK, v pondelok 1. júna predstavila s obchodným partnerom Slovak Telekom spoločný koncept televízie Ťuki TV a tento týždeň štartuje vysielanie novej filmovej stanice JOJ Cinema.

Nový filmový kanál prinesie bohatý program pre všetkých fanúšikov kinematografie, ale aj pre celé rodiny. Stanica divákom ponúkne exkluzívne české aj slovenské televízne premiéry filmov všetkých žánrov a desiatky známych a celosvetovo úspešných kinohitov. Televíziu JOJ Cinema bude JOJ Group vysielať na základe českej licencie, akvizičný obsah stanice je právne vysporiadaný pre územie Českej aj Slovenskej republiky. V oboch krajinách bude televízny kanál distribučne zastupovať mediálna spoločnosť AXOCOM.

JOJ Cinema štartuje svoje vysielanie v pondelok 15. júna v ponuke operátorov Skylink, ANTIK Telecom, CentroNet a KTR, neskôr stanica postupne pribudne do portfólia ďalších českých a slovenských káblových či satelitných operátorov. Akvizície všetkých žánrov – akčné, komediálne, krimi, dramatické, hororové, muzikálové či životopisné – bude JOJ Cinema vysielať 24 hodín denne v natívnom HD alebo SD rozlíšení, s českým dabingom, ale aj vo zvukovom režime DUO, čiže v pôvodnom znení.

A dôležitý bonus pre divákov – filmy na JOJ Cinema nebudú prerušované reklamou!

Programové dominanty JOJ Cinema = česko-slovenské premiéry:

12 rokov v reťaziach (Twelve years a slave, 2013)
Vlk z Wall Street (The Wolf of Wall Street, 2013)
Mortdecai: Veľká fúzatá lúpež (Mortdecai, 2015)
Expendables 3 (The Expendables 3, 2014)
Grace: Kňažná z Monaka (Grace de Monaco, 2014)
Transcendencia (Transcendence)
Dieťa číslo 44 (Child 44)
Point Break 2015 (remake filmi Point Break)
Let´s Dance: All In (Step Up 5)
Láska na Kari (Hundred-Foot Journey)
Jobs