Jessica Simpson

Vtipy o blondínach majú svoje opodstatnenie: Toto je TOP 7 najhlúpejších blondínok vo filme!

Bez urážky.

Blondínkovské vtipy sú pravdepodobne najobľúbenejšou kategóriou humoru. Kto by sa nezasmial na naivite, miernej hlúposti a šarme, s akým blonďaté hrivy údajne nezvládajú ani jednoduché životné situácie. Teda, až na urážlivé predstaviteľky plavovlasosti, ktorým chýba zmysel pre humor. Dnes už je „typická blondínka“ klišé a archetyp nielen množstva vtipov, ale mnohých filmov a seriálov. My vám prinášame tie naj hlúpe blondínky v dejinách kinematografie. Prečo? Lebo každé klišé má svoje opodstatnenie a toto pobaví zakaždým na veľa rôznych spôsobov. My vám ponúkame sedem:

TOP 7: Pamela Andreson – Ešte väčšia blondína

Je veľmi ťažké spomedzi skvostov kinematografie herečky, ktorú preslávili hlavne jej silikónové prsia, vybrať snímku, ktorá najlepšie reprezentuje Pamelu v kategórii hlúpa blondínka, preto sme vybrali film, v ktorom nie je jedna, ale hneď dve – v snímke Ešte väčšia blondína si zahrala spolu s Denise Richards. Áno, sú hlúpe, sú ružové a hlavne sú blond, hneď dvakrát!

TOP 6: Anna Faris – Domáci maznáčik

Je všeobecne známe, že inteligencia nepatrí medzi základné kritériá pri výbere playmate. „Zajačiky“ majú väčšinou spoločné okrem ušiek blonďavú hrivu, bujné poprsie a hlúpy, pardón, sexi výraz v tvári. Nečudo, že keď Shelley, profesionálnu playmate a obyvateľku Playboy vily, vyhodí Hugh Hefter na ulicu, je celkom bezradná. No nakoniec sa vynájde, nasťahuje sa na internát k vysokoškoláčkam a poučí ich čo-to o živote. Nejedna dôchodkyňa sa prežehná, keď si vypočuje jej názory a rady pre mladé a nevinné dievčatá.

TOP 5: Paris Hilton – Trhni si!

Dedička hotelového impéria a aktérka presláveného domáceho videa zo spálne (zhodou okolností z hotelovej izby) skúšala všetko: moderovala, spievala aj hrala, v ničom však zrovna nevyniká. Herecká úloha namyslenej a sebavedomej prezidentky dievčenského klubu, ktorej to ale práve nepáli, jej však sadla ako uliata a zvládla ju na 100-percent. Čím to asi bude?

TOP 4: Cameron Diaz – Niečo na tej Mary je

Mary nie je typická hlúpa blonďavá hriva. Je proste úžasná, krásna, milá a bohatá a takmer každý sa do nej zamiluje. To je aj prípad Teda, ktorý doteraz spomína na večer, keď si ho vybrala ako spoločníka na maturitný ples. Aj keď to bol večer plný trapasov. Práve jeden z nich na tento zoznam dostal aj našu sympatickú Mary. Spomeniete si na náhradu, ktorú použila do vlasov namiesto gélu? Však si nejeden z vás pri sledovaní tohto filmu udrel dlaňou do čela?

TOP 3: Jessica Simspon – Ambiciózna blondínka

Mladá, naivná a hlavne blonďatá: Katie prichádza z malého mestečka do New Yorku, aby prekvapila svojho snúbenca. Presne na Valentína mu chystá toto krásne prekvapenie, lenže namiesto toho čaká prekvapenie ju – v podobe inej ženy priamo v jeho posteli! Katie má zlomené srdce a odchádza k sesternici, ktorá jej navrhne, aby u nej pobudla. Tam sa začína jej nečakaná kariéra...

TOP 2: Jessica Simson – Nebezpečne blonďavá

Jessica Simpson sa v tomto zozname ocitla hneď dvakrát. No to nie je žiadna náhoda, herečka sa nepreslávila iba úlohami, v ktorých stvárňuje hlúpe blondínky, sama si spravila „dobré meno“ vďaka reality šou Newlyweds (Mladomanželia), v ktorej dovolila kamerám nahliadnuť do jej súkromia a prišla s pamätnými výrokmi ako: „Ten tuniak je ryba alebo kura?“

TOP 1: Reese Witherspoon – Pravá blondínka

Ako môže hlúpa blondínka vyštudovať právo na Harvarde? Jednoducho, hlavne keď ju priateľ pustí k vode iba preto, že nie je dostatočne inteligentná na to, aby sa stala reprezentatívnou ženuškou pre budúceho prezidenta. Ona sa rozhodne, že mu dokáže opak. A na ceste za diplomom dokáže ešte oveľa viac – že nemusíte mať IQ viac ako 130, 120 a možno ani 100 na to, aby ste sa dostali na prestížnu univerzitu. Reese je prototypom blonďatej ružovej hrdinky filmov a jej plavovlasá právnická sága sa dočakala aj pokračovania. Získala si srdcia divákov a za to jej jednoznačne patrí prvé miesto!

Na záver, aby sme neurazili blondínky a ženy tak celkovo, dodávame, že tento článok, tak ako veľa vecí v živote, treba brať s humorom tak, ako herečka Sofia Vergara, ktorá si vyskúšala blond aj tmavé vlasy a na otázku, ktoré ženy si to v živote viac užívajú a majú to jednoduchšie – blondínky alebo tmavovlásky, odpovedala: „Jednoznačne ženy s väčšími prsiami!“

Nenechajte si ujsť fantastickú blonďatú komédiu Nebezpečne blonďavá dnes o 20:30 na JOJke!