Marika Gombitová speváčka

Chcete stretnúť Mariku Gombitovú osobne? Máte jedinečnú príležitosť!

Viac sa dozviete z článku

Len nedávno sa na pulty slovenských kníhkupectiev dostala knižka s názvom Úlomky spomienok. Ako už obálka, z ktorej sa na nás usmieva speváčka Marika Gombitová, napovedá, jedná sa o titul venovaný práve legende slovenskej hudby. Úlomky spomienok sú výnimočné tým, že sa na ich vzniku podieľala sama Marika. V písaní jej pomáhal Miroslav Graclík. Už tento pondelok o 17:00 sa uskutoční slávnostný krst knihy, na ktorom sa zúčastní aj samotná speváčka - akcia bude prebiehať v bratislavskej pobočke kníhkupectva Panta Rhei na Vysokej 2. Ak chcete Mariku stretnúť osobne a nechať si knižku podpísať, rozhodne si nenechajte ujsť túto jedinečnú príležitosť. 

Svoju účasť môžete potvrdiť aj na Facebooku, kde nájdete viac informácií o akcii. 

Zdroj: Ikar

Prečo práve úlomky spomienok?

Každému sa môže stať, že ho zo dňa na deň zaskočí choroba alebo zranenie a jeho rebríček hodnôt aj sám život sa v okamihu zmenia. Potom záleží na jeho vôli nevzdať sa, ale bojovať, aj keď okolie možno považuje tento boj za vopred prehratý. Stále je tu predsa nádej, a keď človek chce, dokáže zázraky.

Ľudská pamäť je zvláštna. Občas detailne uchová úplné maličkosti a inokedy vymaže hoci aj zásadné udalosti. Na to však ľudská pamäť je a my ľudia sa odlišujeme v tom, že každý má svoj uhol pohľadu. Spísaním týchto spomienok nepredkladám curriculum vitae, ale ponúkam tie udalosti zo svojho života, ktoré som si v mysli uchovala a o ktoré sa chcem s vami podeliť. Dúfam, vážení čitatelia, že vás táto kniha zaujme.
Vaša Marika