Bez servítky v znamení veľkého návratu: Spoznáte účastníčku relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja?

Známa blondínka, ktorá je divákom TV JOJ dobre známa, si to tentokrát nasmerovala do ďalšej relácie o varení!

Monika Haklová sa v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja nepreviedla v ideálnom svetle. Známe sa nestalo jej menu, ale trapas pred kamerami relácie, kde sa predviedla so svojím synom Filipom. Akčná blondínka chcela ušetriť čas, ktorý bol v tejto relácii vzácnou záležitosťou, tak sa strmhlav rozbehla na pomoc synovi a napokon skončila rozcapená na mokrej dlážke. Z trapasu si Haklová však ťažkú hlavu nerobila, keďže chcela zvíťaziť, rýchlo sa otriasla a pokračovala v pomáhaní svojmu synovi!

Do relácie Bez servítky sa Monika perfektne hodí, pretože si skutočne pred ústa servítku nedáva a svoju konkurenciu vie hravo poraziť svojím podrezaným jazykom. Inak tomu nebolo ani vo vyššie spomínanej relácii. Konflikt sa zrodil počas toho, ako Haklová varila so svojou dcérou Chiarou. V žalúdku jej neležalo len menu súperov Michala a Evy, ale aj ich arogancia, ako sa blondína vtedy vyjadrila. Je len náhodou, že všade, kde Monika Haklová príde, zrodí sa konflikt? Ten totiž zažila aj v ďalšej relácii TV JOJ, ktorej sa zúčastnila. V tom čase si do zubov vošla so spevákom a šoumenom Martinom Jakubcom v Sladkom živote. Je teda len otázkou času, kedy sa kontroverzná blondínka pustí do ďalšieho konfliktu alebo sa za tie roky už upokojila? 

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky a zistite to už dnes o 17:50 na JOJke!