Jennifer Love Hewitt zverejnila snímku bez úprav: Nad týmto by sme sa mali všetci zamyslieť!

Krásna herečka, ktorá pred tromi rokmi prekročila prah štyridsiatky, pridala na svoje sociálne siete fotografiu bez úprav a make-upu a rozhodla sa k tomu napísať slová, ktoré sa dotknú každého!

Na snímke môžete brunetku vidieť s mokrými vlasmi, bez líčenia a filtrov, ktoré sú pre túto sieť typické. Vidíte jej prirodzene vyzerajúcu tvár posiatu pehani a veľké hnedé oči, ktoré sú pre ňu typické. "Tento snímok som zverejnila už skôr a počula som veľa pozitívnych myšlienok. Znamená to pre mňa veľmi veľa, pretože starnutie je zvláštne. A vyrastať s vami viac ako 33 rokov bolo úžasné, ale filtre môžu byť zložité. Nemôžete si pomôcť, ale chcete vyzerať lepšie alebo dokonca dokonale, aby ste držali krok. Sú tak zábavné, ale tiež môžu byť naozaj ťažké, pretože môžete zabudnúť na dobrý pocit zo svojej skutočnej tváre," zverejnila slová na Instagrame a všetkým dala možnosť porozmýšľať nad skutočnou podstatou efektov!

 

Jennifer Love Hewitt sa v biznise pohybuje odmalička, menšie úlohy v reklamách dostávala už ako desaťročná. Koncom deväťdesiatych rokov sa preslávila viacerými kultovými filmami. Na hollywoodskom pľaci sa do dnešných dní pohybuje už viac než tridsať rokov! 

Sledujte Myšlienky vraha s Jennifer Love Hewitt dnes o 22:30 na JOJke!