Tretie dieťa už je na ceste: Agáta Hanychová čaká potomka opäť s iným chlapom!

Nikto tomu vzťahu neveril. Spojenie Agáty Hanychovej a Jaromíra Soukupa vyvolávalo rôzne reakcie, ale len oni dvaja vedeli, že sú naozaj spriaznené duše. A to sa potvrdilo. Agáta čaká bábätko!

Sú spolu iba štyri mesiace, a tak je viac než jasné, že sa jedná o počiatočný stav tehotenstva. Skúsená matka Agáta, ktorá má z prvého vzťahu s Miroslavom Dopitom syna Kryšpina a z druhého manželstva s Jakubom Prachařom dcéru Miu, veľmi dobre vie, že v prvých týždňoch nie je vôbec nič isté.

Ešte neprešla ani prvým trimestrom, kedy sú vykonávané všetky vyšetrenia. Aj preto sa nedá diviť, že je modelka veľmi opatrná a nechce zatiaľ o svojom tehotenstve hovoriť. Správy o tehotenstve exkluzívne ponúkla českému Blesku. Nie je však možné prehliadnuť sentimentálne nálady, únavu, na ktorú sa stále sťažuje na sociálnych sieťach, aj to, že v druhej polovici prázdnin prestala fajčiť. Vraj na prianie Jaromíra, ktorému sa to nepáčilo. Ale podľa všetkých skutočností mal len strach o svoju partnerku, ktorá už bola v očakávaní!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

 

Prečo sa pre spoločné dieťa rozhodli po tak krátkej známosti? Agáta na svojom Instagrame vyzvala divákov, aby im s Jaromírom posielali svoje otázky. A hneď u jedného z prvých sa diváčka pozastavila nad faktom, že so Soukupom tvorí pár iba tri mesiace a už čakajú potomka. "V našom veku sa už nedá čakať päť rokov. Nemyslíme, že je to skoro," odpovedala zamilovaná Hanychová!