Premiéra rozprávky Krakonošovo tajomstvo zláka veľkých i malých: Pre TOTO ju musíte vidieť!

Na obrazovku televízie JOJ mieri premiéra úplne novej rozprávky. Krakonošovo tajomstvo je dokonalým vianočným filmom pre celú rodinu!

Rozprávky má každý rád, o to viac na Vianoce, kedy sa aj dianie z rozprávok stane na chvíľu skutočnosťou. Ľudia sú akísi lepší, milší a ochotnejší podať pomocnú ruku. Posolstvá, ktoré rozprávky ohlasujú, by sme si mali zobrať k príkladu do života. Ani Krakonošovo tajomstvo nebude výnimkou. Je plné krásnych posolstiev, čo je jeden z dôvodov, prečo by ste dnešnú premiéru na JOJke nemali zmeškať!

Hviezde obsadenie, aj to ponúkne premiérová rozprávka. Ide o česko-slovenskú koprodukciu, ktorej réžie sa zhostil Peter Bebjak, jeden z najlepších súčasných slovenských režisérov. Na svedomí má film Čiara, Trhlina či Správa, pri rozprávke si možno oddýchol. Opak je však pravdou, keďže ide o skutočne veľkolepú produkciu. V hlavných úlohách uvidíte skvelých slovenských a českých hercov - Dominiku Morávkovú, Dianu Mórovú, Jakuba Prachařa či Davida Švehlíka! 

Zdroj: Česká televize

Krakonošovo tajomstvo ponúkne príbeh zámku v oblasti českého Krkonošu. Ak ako už názov napovedá, to skrýva akési tajomstvo. Do tohto zámku prichádza nový majiteľ Štepán so svojou krásnou snúbenicou a mladším bratom Adamom. Osadenstvo kočiara po ceste zrazí mladú dievčinu, do ktorej sa mladší brat bezhlavo zamiluje. Adam sa snaží dostať do srdca mladej devy a na zámku nachádza záhadnú knihu, ktorá má viesť k pokladu. Je však veľmi náročné hádanky z nej vylúštiť. Kto je vlastne Krakonoš a aké je jeho najväčšie tajomstvo?

Sledujte Krakonošovo tajomstvo dnes o 20:35 na JOJke a zistíte TO!