Keď sa zo ženícha vykľuje sociopat: Novoročná kino premiéra Princezná vás poriadne prekvapí!

V roku 2024 sa môžete tešiť na množstvo premiér. A nebudú to len tie seriálové novinky, ale aj filmové. Už dnes vás čaká premiéra jedného z nich!

Filmy a rozprávky o princeznách majú úspech u malých aj veľkých. Nie vždy však od nich môžete čakať poslušnosť a spôsoby. Princezná v dnešnej kino premiére vás presvedčí o tom, že byť poslušná nie je vždy to pravé orechové. Ako to už kedysi bývalo, princeznám boli vyberaní manželia bez toho, aby s tým súhlasili. Láska šla do zabudnutia, ak šlo o vzájomné vzťahy či kapitál, ktorý mohli vydaním dcéry získať otcovia. Filmovej princeznej otec vyberie taktiež ženícha. Na tom by nebolo nič nezvyčajné, ak by nešlo o sociopata, ktorý chce prevziať trón!

Otec pritom len chcel dobre a prínosne vydať svoju dcéru, miesto toho bude rád, ak to celé jeho rodina prežije. Aj kráľovská dcéra je zamknutá a zbavená hocijakých právomocí a osobných slobôd. Vyzerá to, že jej ženícha nikto neprekukol, až kým už nebolo neskoro. Čerstvo vydatá dáma sa rozhodne, že sa nebude hrať na poslušnú ženu, ale naopak, bude sa snažiť zachrániť celú svoju rodinu a vrátiť im to, čo im právom patrí. Podarí sa jej to? V hlavnej úlohe sa môžete tešiť na Joey King, ktorá perfektne stvárni rebelujúcu princeznú. Vo filme uvidíte tiež Olgu Kurylenko!

Nenechajte si ujsť Princeznú dnes o 20:30 na JOJke!