Bolestivý rozvod pre Agátu Hanychovú?! Za manželstvom s Jakubom Prachařom urobila hrubú čiaru!

Hoci ešte pred nejakým časom Agáta Prachařová, teda už vlastne zase Hanychová, zahmlievala o svojom rozvode, už je všetko zrejmé. Na sociálnu sieť napísala status, ktorým dala jasne najavo, že manželstvo s Jakubom Prachařom je pre ňu uzavretou kapitolou. Sympatický blondiak koniec ich vzťahu privítal s americkým úsmevom.

Hoci Agáta Hanychová a Jakub Prachař spolu už nejaký čas nežijú, rozvodové konanie sa kvôli koronavírusu pretiahlo a zrejme to ani jednému z nich nevyhovovalo. Na striedavej starostlivosti o dcéru Miu sa koniec-koncov dohodli už dávno, každý si žije svoj vlastný život, išlo teda len o úradnú formalitu. "Jedna etapa skončila a život ide ďalej. Svadba bola zábavnejšía, ale rozvod zase rýchlejší. No nič, teraz som rozvedená milfka," napísala na sociálnu sieť v deň rozvodu tmavovláska.

O niečo neskôr sa ale rozpísala a bola o čosi konkrétnejšia. "Myslím, že oficiálny rozvod je dôležitý... Niečo vo vás uzavrie a začnete dýchať...," zverila sa svojim fanúšikom v neskorých večerných hodinách toho istého dňa. "Bolelo to dlho a myslela som si, že tým končí všetko... Nie je to tak. Ako hovorí môj kamarát Mimi, ktorý je od 18 rokov na invalidnom vozíku - bolesť sa musí vydržať. Ja som vydržala a je mi teraz naozaj dobre... Začala som mať rada samu seba a to je veľmi dôležité. Je ťažké začínať v 35 rokoch znova, ale všetko sa dá. A verím," dodala optimisticky. Agáta v súčasnosti randí s filmovým producentom Tomášom.

Jej okolie ju podporuje a drží jej palce. "Zvládaš to skvele. Drž sa. My ženy vydržíme veľa. Dokonca - a to sa málo vie - dokonca aj vysmiate fotky s právnikmi," reagovala na jej slová herečka Nikol Štíbrová, čím odkazovala na príspevok Jakuba Prachařa. Ten totiž v ten istý deň zavesil na sociálnu sieť fotografiu so svojím advokátom Romanom Jelínkom, na ktorej sa usmieval od ucha k uchu. "Šťastnejší výraz by som len ťažko hľadal. Šťastie je krásna vec," napísal. Fanúšikovia sympatickej tmavovlásky túto jeho reakciu odsúdili. "V každom je skrytý kus pubertiaka, ale je prúser, keď sa dostane von," vyhlasovali drsne na konto detektíva šou Zlatá maska.