Pizza, krídelká, rebierka a bataty: Na týchto dobrotách si pochutila Lucid!

Jedlo je základ života. Mnohí síce dbajú na zdravú životosprávu, no aj zhrešiť z času na čas treba. Tak ako napríklad vizážistka Lucia Lucid Sládečková. Tá sa na sociálnej sieti pochválila fotkou, pri ktorej by odborníci na zdravú výživu krútili hlavami.

Zdravý životný štýl je v posledných rokoch fenoménom, ktorý sa rozmohol aj na Slovensku. Staráme sa o seba, cvičíme a dbáme na to, čo jeme. Každý z nás chce byť totiž zdravý. Aj vizážistka Lucia Lucid Sládečková sa o seba patrične stará. Chodí do posilňovne, cvičí a zdravo sa stravuje. No občas aj zhreší. A nevadí jej podeliť sa o to so svojimi fanúšikmi. Pred časom zavesila na sociálnu sieť fotografiu, na ktorej je vidieť samé nezdravé pochúťky. "Večeraaaaa... Tentokrát sme potrebovali zmenu. Priznávam, prišla som aj dosť neskoro domov, a preto som pred odchodom objednala dobroty. Sany miluje krídelká, mamina rebierka a ja bataty. Zo všetkého som zobla a pizzu sme si rozdelili. Ja som po tréningu, keďže ešte spaľujem, tzv. zobla zo všetkého," napísala k záberu. Nuž, nie vždy sa chce maminám stáť pri hrncoch. 

Na JOJku mieri nové kuchárska šou s názvom Bez servítky. Varenie je stále populárnejšie a mnohí sa radi učia nové triky, ochutnávajú netradičné jedlá či inak experimentujú v kuchyni. Už 4. januára môžete na obrazovkách televízie JOJ sledovať každý deň iné kuchárske umenie, čaká vás tiež množstvo zábavy a silné emócie. Pätica zaujímavých ľudí každý deň pripraví "hostinu" a zábavný program. Fantázii v jedle sa medze nekladú a divák môže sledovať nielen pestrú a chutnú paletu rôznych pokrmov, ale zároveň aj reakcie iných súťažiacich. Súťažiaci, ktorí v daný deň nevaria, len ochutnávajú a bodujú hostiteľa. Bude pohostenie chutiť alebo súťažiaci v ten deň dostane košom? Na konci týždňa sa diváci dozvedia, kto z pätice súťažiacich urobil najlepší dojem na ostatných a vybojoval si víťazstvo.

Nenechajte si ujsť kuchársku šou Bez servítky už 4. januára 2021 podvečer na JOJke!