To fakt? Vegánka Terka šokuje: Kontroverzné praktiky s vlastnou menštruačnou krvou!

Dvadsiatnička Terézia sa predstavila v kulinárskej šou Bez servítky a viacerých prekvapila svojím životným štýlom. To však jej spoluhráči a ani diváci netušili, že mladá jogínka sa doma venuje naozaj kontroverzným praktikám. Používa na ne vlastnú menštruačnú krv!

Terézia z Bratislavy v kulinárskej šou Bez servítky už od pondelka vytŕča z davu varenia chtivých súťažiacich. Spirituálne založená 24- ročná jogínka je totiž dlhé roky prísnou vegánkou a tak menučkom bez živočíšnych produktov pohostila aj svojich spoluhráčov. Na tých to neurobilo veľký dojem a jedlo, ktoré navarila, poriadne skritizovali. Popri varení a jedení svojim novým kamarátom a aj divákom o sebe čo-to prezradila. Využíva silu liečivých kameňov, zaoberá sa aromaterapiou a miluje východné kultúry a duchovno. Dokonca tri mesiace strávila v indickom v ašrame, kde sa venovala meditácii a joge. To však ani zďaleka nie je tak invenčné ako to, čo doma praktizuje.

Na sociálnej sieti sa totiž mladá jogínka svojim fanúšikom pochválila tým, že k svojej menštruácii pristupuje úplne inak, než väčšina žien. Naozaj Krv, ktorá dáva život, nie je prijímaná? Len ako tabu? Ako niečo špinavé? Pohoršujúce a odporné? Končíme vážené s týmto mindsetom. Je načase vidieť pravdu. Sme bohyne a stvoriteľky. To, čo z nás každý mesiac tečie, je posvätné! Celý rituál menštruácie je pre každú ženu veľký dar sebaobnovovania. Filtrovania emócií, nánosov, či už zo seba, z partnera alebo z okolia! Za celý mesiac čo sa naukladalo,“ napísala milovníčka vegánskej kuchyne. Najkontroverznejšie však je, že tieto slová napísala k fotke, na ktorej pózuje s rozotretou menštruačnou krvou na tvári. Tá má podľa jej slov blahodárne účinky na pleť. Maternica je náš kotol, zdroj energie, naša výživa. Nevyčísliteľná hodnota, najväčší dar, náš chrám, naše svetlo aj teplo,“ vysvetlila Terka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Terézia Nosková ♾️ (@terrahu_)

Tento príspevok okamžite rozdelil jej fanúšikov na dva tábory. Kým prví tvrdia, že spirituálna jogínka im hovorí z duše a tiež toto „červené zlato“ využívajú na starostlivosť o pleť či na polievanie rastlín, druhí zastávajú názor, že takéto praktiky sú nechutné, nehygienické a zdraviu škodlivé. Nuž, ako sa hovorí – proti gustu žiaden dišputát!

Sledujte kulinársku šou Bez servítky každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!