Dobehla ju karma? Viktória pohla žlčou divákom i súperom: TAKTO jej to vrátili!

Aktuálny týždeň bol v kulinárskej šou Bez servítky horúci ako čerstvo uvarený vývar. Hoci sa pri stole zišla dobrá partia, o dusné situácie rozhodne nebola núdza!

V kulinárskej šou Bez servítky sme sa stretli s rôznymi tipmi hráčskeho správania. Niektorí súťažiaci sa navzájom povzbudzujú a fandia si, iní pri bodovaní a slovnom hodnotení taktizujú, aby si zapezpečili výhru. Do akej skupiny patrí svojrázna Viktória, ktorá pre súperov navarila vo štvrtok, je na individuálnom posúdení. Isté však je, že od pondelka kritizovala takmer všetko, čo sa ocitlo na jej tanieri. Na ostatných súťažiacich nenechala nitku suchú a žiadnu výhradu nenechala bez komentára. Súperi teda pochopiteľne očakávali, že ich v jej stupavskom príbytku budú čakať lukulské hody. Hoci sa pri varení a pečení naozaj snažila a urobila, čo bolo v jej silách, jej výkony príliš ich neohúrili.

Keďže Viktória komunikovala svoju nespokojnosť s jedlami súperov „bez servítky“ pred ústami, rovnaký postup zvolili aj oni. Mastné bruschetty, vysušené mäso i nedochutené knedle poriadne skritizovali. Temperamentnej tmavovláske to nepadlo najlepšie a pred kamerami sa zosypala. Zúfalo sa rozplakala a upokojovať ju musel Erik Hilár Lakatošovie. Aj keď im prišlo mladej mamičky ľúto, pri bodovaní boli nemilosrdní a udelili jej toľko bodov, koľko si podľa nich zaslúžila.

Bez servítky - Erik a Viktoria Viktória nezvládla kritiku svojho jedla a pred kamerami sa zúfalo rozplakala. Zdroj: TV JOJ

Celá situácia a správanie Viktórie však nepohlo žlčou len jej súperom, ale aj divákom. Dôveru si veru nezískala a poslali jej jasný odkaz. Toto je príklad toho, že netreba sa povyšovať nad druhými. Erik super. Jediný ju išiel ukľudniť, i keď mi to prišlo troška hrané z jej strany - zachrániť situáciu a nejaké body,“ písalo sa v komentároch na sociálnych sieťach. Ja som pravdupovediac presne taký dnešok čakala… Nevravím, že mala byť ticho, keď sa jej zdalo niečo zlé u iných hostiteľov, ale dá sa to povedať aj ináč. A nie tak drzo, odporne a arogantne,“ zhodnotila ďalšia diváčka.Ten plač skôr hrala, aby ju ľutovali a dali jej viac bodov. Je to veru dobrá herečka. Tá pokora tam ozaj chýba. Karma je zdarma,“ myslí si ďalšia fanúšička relácie. Nuž, ako sa hovorí, z chýb (pri komunikácii i pri varení) sa treba poučiť a netreba ich opakovať.

Sledujte kulinársku šou Bez servítky každý pracovný deň o 18:00 alebo kedykoľvek v archíve!