Zuzanita šokuje ďalšou premenou svojho vzhľadu: Dali by ste si operovať TÚTO časť tela?

Zuzanita, ktorá je známa z relácie Take Me Out či Nákupné maniačky, opäť fanúšikov prekvapila výraznou zmenou svojho vzhľadu. Dala si zväčšiť pozadie, a to na poriadne luxusnej klinike!

Zuzana Žilinčíková pred časom prekvapila fanúšikov, keď sa popri mohutných prsných implantátoch pochválila aj chirurgicky zväčšeným pozadím. Za svojim "brazílskym zadkom" cestovala až do Španielska. "Konečne sa môj sen stal skutočnosťou. Napriek nepodarenému prvému pokusu v Turecku, som nakoniec skončila v Španielsku," zdôverila sa blondína, po ktorej ide nejeden chlap, na svojom Instagrame.

 

Poriadne nebezpečný zákrok podstúpila blondínka na súkromnej klinike v španielskej Marbelle. Po operácií sa o ňu postarala dokonca vlastná kuchárka, k dispozícii mala vlastný bazén a personál kliniky hneď pod nosom, keby niečo potrebovala. Celý priebeh pred operáciou a krátko po nej monitorovala pre svojich fanúšikov na sociálnej sieti. Priebeh zákroku vôbec nebol jednoduchý, ako neskôr Zuzana priznala. Operácia sa skladala z liposukcie, vloženia implantátov a vytvarovania bokov vlastným tukom!

Zuzanita sa okrem premien svojho vzhľadu rozhodla Slovensku ukázať aj to, že vie variť. Tento týždeň ju diváci TV JOJ budú môcť vidieť v relácii Bez servítky! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky aj so Zuzanitou každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!