Chýba vám Pipina? Martin Vanek ju privedie späť: Pozrite, ako dnes vyzerá v ženskom kostýme!

Ukázalo sa, že prvý kuchár tohto týždňa, Peter Sklár, nastavil poriadne vysokú latku. U seriálového Aliho Krasňanského sa hostia najedli aj napili do sýtosti. Dokáže sa mu seriálový Béla vyrovnať?

Martina Vaneka si môžu diváci TV JOJ pamätať ako večne opitého veterinára Bélu, ale aj ako Pipinu z divadelnej verzie.  A práve Pipina tento týždeň chýba viacerým divákom, preto sa ju Martin rozhodne aspoň na chvíľu vytiahnuť.  A to doslova, pretože legendárny ženský kostým nosí schovaný v kufri. Herec je milovníkom opery a práve aj masiek, ktoré sú pre ňu špecifické. Doma ich má niekoľko, okrem toho však aj jeden srdcový kostým. "Pipina je schovaná v tomto kufri, s ktorým chodíme na predstavenia," prizná sympatický herec. Pipinu na divadelných doskách stvárňuje Martin už viac ako dvadsať rokov. "22 rokov chodím na vysokú," zaznie z úst dnešného hostiteľa. Ako zvládne Ali to, že uvidí po toľkých rokoch svoju milovanú? 

Zdroj: TV JOJ

Martin Vanek je otcom dvoch dcér, jedna už je dokonca vydatá, a pre svoju rodinu často pripravuje obedy či večere. Preto ani jeho menu nebude žiadnou hanbou. Práve naopak, hostia od neho nebudú nič očakávať, no zostanú poriadne zaskočení chutným jedlo a programom! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Nenechajte si ujsť Bez servítky s hercami z Mafstory každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!