To je silná ženská zostava: V Bez servítky uvidíme finalistku ČSMT aj ďalšie známe tváre!

Bez servítky na obrazovky TV JOJ prináša nielen návraty z iných šou, ale aj influencerky, ktoré možno na sociálnych sieťach pravidelne sledujete!

Úvod týždňa odštartuje Katarína Šinková, ktorá sa v roku 2019 predviedla v šou Česko Slovensko má talent ako talentovaná speváčka, ktorá na pódium vytiahla dokonca Jakuba Prachařa. Od účasti v ČSMT sa poriadne zmenila. Vidieť to hlavne na jej postave, na ktorej stále pracuje. A vyzerá perfektne. To, že vie spievať a robiť šou vieme. Ako to však má s varením? V pondelok môžeme latku nastaviť veľmi vysoko, alebo naopak - dať ju čo najnižšie, aby to súperky mali ľahké!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Jej súperkami budú tento týždeň ďalšie známe ženy. A bude to poriadna jazda. Na nakrúcaní sa totiž stretli dámy, ktoré môžete poznať zo sociálnych sietí ako tvorkyne originálneho obsahu. Jednou z nich bude aj Východniarka, ktorá je známa pod pseudonymom Crazy Deya. Táto vtipná kôpka miluje dobré jedlo a netají sa tým. Ďalšou v zostave bude napríklad Stanislava Klčová, ktorú spoznali diváci prostredníctvom reality šou. Blondínka sa aktuálne venuje zaujímavým aktivitám, ktoré predvedie aj v Bez servítky. Tento týždeň sa oplatí pozerať. Štartujeme už dnes!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!