Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
zemiaky
cibuľa
teľacie mäso
šampiňóny
smotana
biele víno
petržlenová vňať
Postup:
Na masle a troške oleja si opražíme teľacie mäso a potom ho vyberieme a dáme do tepla. Do tej iste panvice dáme nakrájané šampiňóny a cibuľku trochu popražíme a zalejeme bielym vínom. Necháme odpariť alkohol a potom zalejeme smotanou. Necháme zredukovať a máme hotovo. Ako prílohu máme rösti. Zemiaky sme si predom uvarili do polomäkka a nechali vychladnúť. Takto vychladené zemiaky potom nastrúhame na strúhadle a potom dáme opražiť na panvici z každej strany. Môžeme servírovať na tanier a na vrch dáme petržlenovú vňať ako ozdobu.