Predjedlo: Talianska ďobka

Predjedlo: Talianska ďobka

Domáce cestoviny na taliansky spôsob.

Vyskúšajte u vás doma recept z Bez servítky!

Suroviny:

polohrubá múka

vajce

voda

soľ

sušené rajčiny

cherry rajčiny

čierne olivy

cheddar

rajčinový dressing

cesnak

cibuľa

biele víno

jarná cibuľka

tymian

Zdroj: TV JOJ

Postup:

Cestoviny:

Zmiešame múku, vodu a vajcia, pridáme soľ a zo zmesi vymiešame cesto, ktoré vyvaľkáme, pokrájame a dáme do vriacej vody 2, Omáčka na cestoviny: opražíme cibuľu, podlejeme ju bielym vínom, necháme vyredukovať alkohol. Pridáme zvyšné suroviny, premiešame a podávame s pokrájanou jarnou cibuľkou a tymianom, ktoré slúžia ako dekor.

Tagy: Predjedlo