Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
bravčová panenka
karfiol
pohánka
vajcia
maslo
olej
ocot
soľ
čierne korenie
sójová omáčka
jablčný ocot
Postup:
Do rozpáleného oleja vhodíme pohánku a počkáme, kým vypraská a vypláva na povrch. Následne ju cez sitko scedíme od oleja a posolíme. Na olej položíme osolenú a okorenenú panenku, ktorú krátko opečieme z každej strany. Následne hodíme do pekáča. Na panvici opečieme surový karfiol, posolíme, pokoreníme a pridáme do pekáča k panenke. Dáme spolu piecť. Predvarené zemiaky prerežeme na polovicu a každú polku rukou jemne rozpučíme. Opečieme na panvici a osolíme.
Pena z prepáleného masla: Do mixéra dáme 3 vajíčka, 130 g žĺtka, sójovú omáčku, jablčný ocot, vývar a prepálené maslo. Naplníme do šľahačkovej fľaše. Do misky uložíme zemiaky, karfiol, nastriekame penu z masla a posypeme pohánkovom pop cornom.