Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Cesto:
- Cca 1 kg zemiakov uvarených v šupke
- 250 g hladká múka
- 2 ks vaječné žĺtka
- 1 KL soľ
Omáčka:
- 1 balenie baby špenát čerstvý
- 1 ks cibuľa
- Čierne korenie
- Soľ
- Kuracie prsia
- 250 ml smotana na varenie
- tavený syr podľa chuti
- Parmezán strúhaný
Postup:
Kuracie prsia si nakrájame na menšie kúsky spolu s cibuľou. Mäso si osolíme a okoreníme a pridáme spolu s cibuľou na panvicu. Cibuľu a mäso si zľahka orestujeme. Medzitým si nakrájame baby špenát a pridáme rovno na panvicu. Chvíľu restujeme, potom pridáme smotanu, nastrúhaný syr a trochu taveného syra. Hotovú omáčku
nakoniec premiešame s gnocchi, aby sa nám nestalo, že sa gnocchi prilepia k sebe.