Predjedlo: Párnokopytník v lese

Predjedlo: Párnokopytník v lese

Jelenia paštéta obalená v slanine.

Ochutnajte u vás doma recept z Bez servítky!

Suroviny:

500 g jelenieho masa

Vývar

Borievka

Bobkový list

Tymian

Brusnice

Cibuľa

Červené víno

Bravčová pečeň 400 g

300 g masla

Mandle

Slanina

Zdroj: TV JOJ

Postup: 

Nakrájame si divinové mäso na malé kúsky. Spravíme si vývar z korení Borievka, Bob. list a tymian. Zalejeme to vodou a necháme to variť 10 minút. Nakrájané mäso orestujeme na cibuľke a pridáme červené víno - 400 ml, víno necháme zredukovať a zalejeme vývarom cez sitko. Necháme to variť zakryté 90 min. Keď sa mäso uvarí pridáme brav. pečienku - 400 g a maslo - 300 g. Rozmixujeme to a premiešame to s brusnicami a mandľami. Nakoniec to dáme do slaninkou do vystlanej nádoby a necháme zapiecť na 30 minút - 150 stupňov. 

Tagy: Predjedlo