Predjedlo: Z blata na tanier

Predjedlo: Z blata na tanier

Carpaccio z bravčovej panenky.

Ochutnajte u vás doma recept z Bez servítky!

Suroviny:

Figa

Horčicová mayo 

Bylinky

Cibuľa

Pečivo

Bravčová panenka

Žĺtok

Olej

Horčica

Cibuľa

Figy

Chlieb

Horčicové semienko

Bylinkový olej

Citrón Cesnak

Maslo

Soľ

Korenie

Zdroj: TV JOJ

Postup: 

Bravčovu panenku osolíme, okoreníme a zatiahneme na panvici. Pri pomalom opekaní pridáme cesnak, bylinky a necháme robiť. Vychladíme a nakrájame na tenké plátky. Majonézu urobíme vymixovaním vajíčka s olejom, pridáme soľ, korenie, citrón a horčicu a dáme stuhnúť. Červenú cibuľu pečieme v šupke na 20 minút 180 stupňov. Po vytiahnutý necháme vychladnúť, olúpeme a pred podávaním opečieme. Ukladáme na tanier panenku, ktorú dochutíme. Pridáme majonézu, pečenú cibuľku, bylinkový olej a figy. Podávame s chlebom opečeným na masle s cesnakom.

Tagy: Predjedlo