Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
cuketa
soľ
korenie
olej
múka
bravčové mäsko
bravčová masť,
cibuľa
cesnak
mrkva
petržlen
hrášok
majoránka
Postup:
Bravčové mäso nakrájame na drobné kúsky a spolu so zeleninou ich dáme spolu na trochu oleja a masti spolu s nakrájanou cibuľou a cesnakom. Soté dochutíme a na posledné minúty pridáme hrášok. Cuketu nastrúhame a spolu s múkou a cesnakom, vyprážame ako zemiakové placky na oleji. Podávame čerstvé spolu so soté - na tanier sa dá cibuľa, zelená paprika ,paradajka a slanina. Pekáč sa vytrie bravčovou masťou a mäso sa pečie asi hodinu.