Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
Olej1 kg bravčové karé 2 šálky strúhanky6 ks vajec1 kl soľ1 kl korenie Zálievka:
4 pl kečup2 pl horčice1 pl vorchester 250 g masla3 strúčiky cesnaku2 poháre vody Soľ, korenie
Príloha:
1 kg zemiakyPohár mliekaMasloPetržlenová vňať Soľ
Postup:
Mäso nakrájame, umyjeme osolíme, okoreníme. Následne obalíme v strúhanke, ktorú za pomoci tĺčika do mäsa vklepeme, potom mäso obalíme v rozšľahanom vajíčku a opečieme na oleji. Pripravíme si zálievku, všetko zmiešame spolu. Mäso dáme do zapekacej nádoby, zalejeme zálievkou, zakryjeme a dáme piecť do trúby na cca 80 minut. Pripravíme si zemiakovú kašu ako prílohu.