Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
Krupica
Baranie mäso
Kus kus
Soľ, korenie
Škrob
Olej
Špenát
Čierne pivo
Dijonská horčica
Arašidová nátierka /nie slaná/
Cesnak
Cibuľa
Rozmarín
Africké korenie
Postup:
Na cesnaku a cibuli opečiem baranie mäso. Pridám dijonskú horčicu, čierne pivo a dám spolu s rozmarínom piecť. Na cesnaku opečiem špenát, zmiešam spolu s arašidovou nátierkou a odstavím.
Foo Foo sa pôvodne robí z manioku /niečo ako náš zemiak/. Krupicu zmiešam spolu s olejom, škrobom a vymiesim do hmoty. Časovo je to náročné ale treba to vymiesiť do hmoty akoby plastelína. Kus kus zalejem vodou a nechám ho nasiaknuť. Podávam.