Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
kačacie prsia
soľ
mleté korenie
zemiaky
hladká múka
žĺtky
Postup:
Kožu na prsiach prerežeme a okoreníme. Následne na studenej panvici opečieme z oboch strán. Pokračujeme pečením na 200 cca 10 minút.
Gnocchi:
Zemiaky uvaríme v šupke a pretlačíme cez lis na zemiaky alebo nastrúhame na jemnom strúhadle. Zemiaky osolíme a okoreníme. Potom pridáme vaječné žĺtky a hladkú múku. Rukami vypracujeme cesto. Z pripraveného cesta si odrežeme kúsok, z ktorého na pomúčenej pracovnej doske vytvarujeme valček. Ten následne nakrájame na rovnako veľké kúsky. Potom môžeme jednotlivé kúsky vytvarovať.