Nikdy nevieš, čo sa stane v raji!

Sledujte výrobu promo kampane pre Hotel Paradise.

Jarný ťažiskový projekt televízie Joj sa blíži. V súčasnosti prebiehajú intenzívne prípravy, počas ktorých vznikla aj jedinečná séria upútavok, ktorá je poriadne odvážna! Divoké zvery, krásne telá a exotické prostredie džungle vás nalákajú na unikátne prostredie, v ktorom sa osudy odvážlivcov Hotela Paradise budú odohrávať!

Hotel Paradise bude niesť claim "nikdy nevieš, čo sa stane v raji". Aj preto sa v prome po džungli prechádza hriešna Eva v pre ňu takmer identickom rúchu. "Nakrúcali sme džungľu a raj tak, ako by mohol vyzerať podľa nás. Máme tam veľa divokých zvierat, veľa divokých mužov a hriešnu Evu," hovorí režisérka upútavky Barbora Kardošová. Evu stvárnila modelka Alexandra Kotvanová, ktorá okamžite vzbudila zvedavé pohľady hlavne u mužov. "Potrebovali sme nakrútiť štylizovanú Evu, podľa mňa sme veľmi dobre vybrali, aspoň podľa návštevnosti pri nakrúcaní, všetkým sa veľmi páči. Je veľmi sporo ale decentne odetá, nie je v tom nič vulgárne," pokračuje Barbora.

Tá si pochvaľuje hlavne tím, ktorý na upútavke pracuje: "Stretli sa tu fantastickí a kreatívni ľudia, od šéfa kreatívy (Ondej Garan Hutník), ktorý prišiel s týmto nápadom, cez skvelú dizajnérku Veroniku Ličákovú, ktorá spravila celý výtvarný návrh. Aďa Chorvatovičová, Brigita Buríková a Táňa Krauszová zas splnili náš sen, ako majú ľudia v upútavke vyzerať. Vizáž tomu celému robili Linda Henderson a Lucia Holická. Za kamerou stál Peter Bencsík." Produkčne sa pod upútavku podpísala Erika Hrdlicová a postprodukčne animátor Rado Hajdin. 

Okrem upútavky sa natočené zábery objavia aj v reklamných jingloch a vo zvučke či predeloch projektu. Vy si prípravu unikátnych obrázkov, ktoré sa pomaly objavujú vo vysielaní Jojky, môžete pozrieť v priloženom videu!