Nela Slováková opäť provokuje! Úplne bez hanby odhalila tentokrát TOTO!

Víťazka reality show Hotel Paradise Nela Slováková sa rada predvádza a ešte radšej šokuje verejnosť. Jej pozadie už svet videl vo všetkých možných polohách a z najrôznejších uhlov, no to stále nie je všetko. S čím prišla tentokrát?

​Blondínka sa tento raz rozhodla robiť reklamu svojim plavkám. Samozrejme, kontroverzným spôsobom. "Skladom na eshope. Zadok nie je súčasťou balenia," napísala Nela Slováková k odvážnemu záberu z dovolenky. Na fotke je vidieť jej pozadie v úsporných tangáčoch. A hoci sa v pozadí nachádza aj more, málokto si ho všimne.

Nie je to však jediná fotografia, na ktorej ukazuje svoje dokonalé pozadie. Na tejto si síce mnohí ako prvé všimnú síce jej krivky, ale ako sama blondínka píše: "Aby sme si neplietli pojmy s dojmami, výnimočne to nie je o mojom zadku, ale o tej fľaši, ktorú držím v pravej ruke." Tak schválne, čo ste si ako prvé všimli vy?

View this post on Instagram

Aby jsme si nepletli pojmy s dojmy, vyjimecne to neni o mem zadku, ale o te lahvi, kterou drzim v prave ruce. Mimochodem - neni to reklama, ale je to doporuceni na Prosecca, ktera na Slovensko dostal muj vyborny kamarad @vladenko_urban Respektive Lukasuv #BFF se kterym mame mnoho spolecneho, ale nejdulezitejsi je spolecna laska k bublinam ?? Oba jsme blazni do bublinek a @vladenko_urban zalozil firmu @prosekuj ktera k nam dovazi ta nejkvalitnejsi a prava Prosecca za top ceny z oblasti Valdobbiadene. Kdo je milovnik Prosecca, nemusim vysvetlovat co Valdobbiadene znamena. Bohuzel, momentalne maji dopravu pouze na SK, tak Slovaci muzete ihned objednavat, CR budu informovat, az @vladenko_urban zajisti levnejsi postovne k nam do Cech. 100% doporucuji toto Prosecco, ktere drzim v ruce (pridavam do story i swipe) - je totiz bez cukru a nekutecne lehke a lahodne!! V nabidce ma ale i Prosecca pro holky (Sladsi), ale napriklad i Veganska BIO Prosecca. Strop, ne? Slevu nemam, je to jen TOP TIP ?

A post shared by Nela Slováková (@nelaslovakova) on