To je roztomilosť! Dominika Kavaschová ukázala fotografie, na ktorých vidieť viac z jej dcérky!

Mamička na plný úväzok súkromie svojej prvorodenej dcérky prísne stráži. Rozkošné zábery však napriek tomu svojim fanúšikom ukázala.

Dominika je známa svojim humorom a srandu si robí aktuálne aj z materstva. Vidieť však na nej, že žiari šťastím. Dobre vie, že materstvo nie je len o rozkošných momentoch, ale prináša aj ťažké chvíle plné únavy. "Keď dieťa spí... Chodíte po podlahe ako po zamínovanom poli?," pýtala sa mama malej Maie na svojom Instagrame. Zároveň však brunetka priznala, že ju dcérka dostáva do formy. A o tom svedčia aj výsledky, ktoré vidieť na postave krásnej herečky! Veľmi rýchlo sa dostáva späť k svojmu predpôrodnému telu. "Chudnem a svaly mám na miestach, o ktorých som ani netušila, že sú svalstvom pokryté, materstvo je naj!" Zdôverila sa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Kavaschová (@donda_kawa)

Napriek tomu, že sa rodičia - Daniel Fischer a Dominika Kavaschová - rozhodli súkromie svojho prvého dieťatka prísne strážiť a tváričku neukazovať, občas sa podelia o fotografiu, kde ich dcérke vidieť vlásky či kúsok z profilu. Z Maie rastie krásne dievčatko, veď má byť aj po kom! 

c