Milo Kráľ ukázal svojho dospelého syna: Neuveriteľné, akoby mu z oka vypadol!

Obľúbený seriálový, divadelný a dabingový herec si svoje súkromie prísne stráži, no je známe, že sa v mladosti poponáhľal a v súčasnosti má už dospelého syna. Nuž, a ten sa na neho nesmierne ponáša!

Herec Milo Kráľ, ktorého ste si obľúbili v seriáli Nový život a aktuálne stvárňuje hlavnú úlohu v práve vysielanom unikátnom seriáli Hotel, je známy tým, že si svoje súkromie prísne stráži. Príliš o ňom nehovorí a dokonca ako jeden z mála známych osobností nepoužíva žiadne sociálne siete. Na rozdiel od mnohých celebrít sa tak nechváli najnovšími fotkami.

Pre joj.sk ale urobil výnimku a so svojimi fanúšikmi z JOJky sa podelil s aktuálnou fotografiou, na ktorej pózuje so svojím dospelým synom Jakubom Ferdinandom. Dvadsiatnik tento rok končí bakalárske štúdium na vysokej škole a je až neuveriteľné, ako veľmi sa podobá na svojho slávneho otca. Jednotlivé črty tváre má ako cez kopirák a tak aj keby veľmi chcel, nezaprie, koho je synom. Keďže obdobie karantény trávia spoločne, konečne si môžu jeden druhého do sýtosti užiť.

Sledujte unikátny seriál Hotel v hlavnej úlohe s Milom Kráľom už dnes o 20:35 na JOJke!