Herečky z Hranice sa počas nakrúcania poriadne vyšantili: Neuveríte, čo skúšali v šatni!

O tom, že v seriáli Hranica vzniklo medzi hercami množstvo priateľstiev niet pochýb. Dôkazom toho sú aj herečky Jana Labajová a Iveta Fejková, ktoré sa na sociálnych sieťach občas pochvália, ako spolu trávia čas. Najnovšie si krátili chvíle medzi nakrúcaním jednotlivých scén skutočne zaujímavou aktivitou. Pozrite, čo vyvádzali v šatni!

Iveta Fejková a Jana Labajová patria rozhodne medzi ozdoby Hranice. Krásne herečky poznáte v seriáli v dvoch úplne odlišných úlohách. Kým Iveta Fejková stvárňuje celkom prísnu policajtku Larisu, Janka Labajová je zase v seriáli čašníčkou Viki, ktorá je navyše sestrou pašeráka Kriša. Ako v seriáli, tak aj v súkromí sú ale obe veľmi dobre kamarátky a zdá sa, že si skutočne rozumejú.

Najnovšie sa na svojom Instagrame pochválili zaujímavou aktivitou, ktorou si krátili čas. Z fotiek je jasné, že sa obe obliekli ako gymnastky a skúšali si rôzne figúry. Musíme uznať, že im to išlo perfektne. Čo poviete? Mali by herečky uplatnenie aj ako akrobatické duo? Zábery nájdete v galérii, nižšie v článku.

Letnú pauzu dostalo mnoho seriálov televízie JOJ, avšak obľúbená Hranica je tu s vami každý pondelok. Poriadnu dávku humoru si tak môžete vychutnávať neustále aj počas prázdnin. V seriáli sa to začínalo poslednú dobu poriadne zamotávať a zdá sa, že vás čaká ešte množstvo prekvapení či dejových zvratov. Nenechajte si preto ujsť nové epizódy!

Sledujte obľúbený seriál Hranica každý pondelok o 20:35 na JOJke!