Spackaná plastika! Herečky z Hranice poriadne prekvapili: Veď ich nespozná vlastná mama!

Keď sa to s plastickými zákrokmi preženie, môže to pokojne vyzerať aj takto. Neuveríte, ako zmenené sa všetkým ukázali herečky z Hranice!

Michaela Čobejová a Simona Kollárová počas nakrúcania seriálu Hranica všetkých prekvapili. Ukázali sa svetu tak, ako ich snáď ešte nikto nikdy nevidel! Najnovší záber je tak jasným dôkazom toho, že sa počas prestávok medzi nakrúcaním sa vedia naši herci dobre zabaviť a skrátiť si tak čas medzi jednotlivými scénami.

Seriálová mama a dcéra z Hranice, Michaela Čobejová a Simona Kollárová sa spoločne natočili pomocou filtra, ktorý ich zmenil na nepoznanie. Obe si tak skúsili, ako to môže vyzerať, keď to niekto preženie s plastickými zákrokmi. Herečky, ktoré sú v reálnom živote vždy za prirodzenosť a ktoré vyzerajú fantasticky, tak pobavili nie len seba, ale aj nás ostatných. Pozrite, ako vtipne obe vyzerali. Galériu so zábermi nájdete nižšie v článku.

Letnú pauzu dostalo mnoho seriálov televízie JOJ, avšak obľúbená Hranica je tu s vami každý pondelok. Poriadnu dávku humoru si tak môžete vychutnávať neustále aj počas prázdnin. V seriáli sa to začínalo poslednú dobu poriadne zamotávať a zdá sa, že vás čaká ešte množstvo prekvapení či dejových zvratov. Nenechajte si preto ujsť nové epizódy!

​Sledujte obľúbený seriál Hranica každý pondelok o 20:35 na JOJke!