Gregor Miler mal v seriáli o 30 rokov staršiu milenku: Zbalil by takú aj v skutočnom živote?

Nie každý si dokáže predstaviť svojho partnera o desiatky rokov mladšieho či staršieho. Mladý herec Gregor Miler v tom až taký problém nevidí.

Najstarší 18-ročný syn Tomáš zo seriálu NAŠI je aktuálne v štádiu, kedy experimentuje s novými známosťami bez akýchkoľvek zábran. Po tom, čo sa rozišiel so svojou stabilnou priateľkou Miou, skúša mladý Rodina šťastie v iných končinách. Najnovšie si dokonca domov doviedol výrazne staršiu milenku, ktorá navyše ešte kedysi chodila s Lujzou na rovnakú školu. Keď sa to dozvedela samotná seriálová Lujza, takmer zinfarktovala. Tomášovu o takmer 30 rokov staršiu milenku si v seriáli zahrala herečka Zuzana Vačková. Podľa Tomášovho predstaviteľa, herca Gregora Milera, láska nepozná hranice a už vôbec nie vekové. "Ja si myslím, že je to v pohode. Ľudia by sa mali ľúbiť a je jedno, koľko majú rokov a aké sú tam vekové rozdiely." 

Zuzana Vačková a Gregor Miler Zuzana Vačková a Gregor Miler Zdroj: TV JOJ

Herec vníma ako vekový strop rozdiel približne 20 rokov. "Zatiaľ takú skúsenosť nemám, no nepovedal by som, že nie," pokračuje Gregor, pre ktorého je oveľa dôležitejšia skôr osobnosť človeka než vek na papieri. Za najväčší problém by v takomto prípade považoval to, ako by všetko vysvetľoval rodičom. Gregor by zrejme zorganizoval zoznamovaciu večeru pre všetkých zúčastnených. Samotné nakrúcanie tejto scény bolo pritom mimoriadne vtipné. Výsledok uvidíte už v utorok v seriáli NAŠI. "Bola to jedna z pamätných scén, so Zuzkou Vačkovou sa mu veľmi dobre nakrúcalo. Množstvo smiechu bolo nielen na pľaci, ale aj v réžii," dodáva Miler. Ako to celé dopadlo, uvidíte už v utorok večer na JOJke v seriáli NAŠI. 

Sledujte seriál NAŠI v dvoch častiach za sebou v utorok o 20:35 na JOJke!